Let op! Omdat tijdens de zomervakantie veel mensen op vakantie gaan of andere bezigheden hebben, besluiten veel activiteiten om tijdens de zomerperiode even te stoppen. Wilt u weten of de activiteit waaraan u wilt deelnemen doorgaat tijdens de vakantie, neem dan contact op met de contactpersoon van de betreffende activiteit. Wij wensen u een fijne zomer!


Hieronder staat een overzicht van de activiteiten die de komende tijd plaatsvinden in de Beemster. De meeste van deze activiteiten worden georganiseerd en uitgevoerd door (buurt)bewoners. Heeft u zelf een idee voor een activiteit, of heeft u vragen over, of aanvullingen voor onderstaand programma? Neemt u dan contact op met Wendy Kersloot, via 06 343 689 06, of stuur een mail naar  w.kersloot@clup.nl  Voor de locatie Buurthuis Zuidoost kunt u contact opnemen via  0299 42 76 61, of een mail sturen naar info@buurthuiszuidoostbeemster.nl

Ook zijn er activiteiten die niet gebonden zijn aan één plek in Purmerend, maar die door en voor heel Purmerend plaatsvinden. Hieronder een overzicht van de stedelijke activiteiten:
 
> Kinderparadijs
> Kledingbank
> Huiswerkclup
> Pret in Purmerend
> Purvak
> Zondagmiddagpodium (ZoMiPo)

Wendy Kersloot telefoon: 06 343 689 06email: w.kersloot@clup.nl