In het Kinderparadijs heb je de ruimte om vrij te spelen, hutten te bouwen, pannenkoeken te bakken op een zelfgemaakt vuurtje en te varen op een vlot.

Het Kinderparadijs is een speelterrein verscholen tussen de bomen, het water en het riet. Het geeft je de ruimte om impulsief, ondernemend en beweeglijk te zijn, maar ook om je terug te trekken en lekker rustig te spelen. In het Kinderparadijs gaan we uit van de eigen kracht van kinderen. Je kunt hier spelenderwijs zelf ontdekken en oplossingen vinden. Een echte avonturenspeelplaats!

Clup medewerkers en vrijwilligers
De Clup medewerkers en de vrijwilligers in het Kinderparadijs zorgen voor een prettige speelomgeving. Je kunt altijd bij ze terecht met je vragen of ideeën. Ook kunnen ze, wanneer het jezelf niet lukt, je helpen met bijvoorbeeld het hakken van hout, het maken van een vuurtje en timmerklusjes.

Kinderfeestje/ BSO/ Scholen
U bent van harte welkom om op het Kinderparadijs het kinderfeestje van uw zoon of dochter te vieren, maar alleen na aanmelding en goedkeurig via de mail. Voor scholen en groepen van de Buitenschoolseopvang geldt hetzelfde. Vanwege de toenemende vraag kunnen we alleen nog aanvragen vanuit scholen en groepen vanuit Purmerend en Beemster accepteren.  U kunt zich aanmelden via kinderparadijs@clup.nl

Leeftijd: voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen zonder zwemdiploma, alleen onder begeleiding van een volwassene

Toegang: De toegang is gratis. Wel moet je je bij binnenkomst inschrijven bij het loket en moet je je houden aan de huisregels.

Ouders/ verzorgers: ouders en verzorgers zijn welkom, maar alleen als ze actief meehelpen op het terrein. Dat betekent dat ze (ook andere) kinderen helpen, bijvoorbeeld bij het maken van vuurtjes, of bij het bouwen van een hut en/of dat ze een oogje in het zeil houden.  

Kleding en schoeisel: Draag katoenen kleding die vies mag worden en stevige dichte schoenen.

Let op: Honden zijn op het Kinderparadijs niet toegestaan.

Adres: Het Kinderparadijs is gelegen in de wijk Wheermolen, vlakbij de IJsbaan. Adres: Trimpad 4, 1443 WB Purmerend.

Openingstijden (winter vanaf 1 november 2023)
woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur
zondag van 11:00 tot 16:00 uur

Als het weer te slecht is om open te gaan, dan laten we dat via  onze Facebookpagina weten. 

Gesloten ivm groot onderhoud
In verband met groot onderhoud is het Kinderparadijs de hele maand december gesloten.

Openingstijden Kerstvakantie
Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 januari 2024 van 11.00-16.00 uur. 

Bel  06 146 349  68 , of stuur een email naar kinderparadijs@clup.nl
Volg ons ook op Facebook: Kinderparadijs Purmerend