Bij het Kinderparadijs heb je de ruimte om vrij te spelen, hutten te bouwen, pannenkoeken te bakken op een zelfgemaakt vuurtje en te varen op een vlot.

Het Kinderparadijs is een speelterrein verscholen tussen de bomen, het water en het riet. Het geeft je de ruimte om impulsief, ondernemend en beweeglijk te zijn, maar ook om je terug te trekken en lekker rustig te spelen. In het Kinderparadijs gaan we uit van de eigen kracht van kinderen. Je kunt hier spelenderwijs zelf ontdekken en oplossingen vinden. Een echte avonturenspeelplaats!

Clup medewerkers en vrijwilligers
De Clup medewerkers en de vrijwilligers in het Kinderparadijs zorgen voor een prettige speelomgeving. Je kunt altijd bij ze terecht met je vragen of ideeën. Ook kunnen ze, wanneer het jezelf niet lukt, je helpen met bijvoorbeeld het hakken van hout, het maken van een vuurtje en timmerklusjes.

Kinderfeestje/ BSO/ Scholen
U bent van harte welkom om op het Kinderparadijs het kinderfeestje van uw zoon of dochter te vieren, maar alleen na aanmelding en goedkeurig via de mail. Voor scholen en groepen van de Buitenschoolseopvang geldt hetzelfde. Vanwege de toenemende vraag kunnen we alleen nog aanvragen vanuit scholen en groepen vanuit Purmerend en Beemster accepteren.  U kunt zich aanmelden via kinderparadijs@clup.nl

Leeftijd: Voor alle kinderen tot 12 jaar uit Purmerend en omgeving. Ben je ouder dan 12 jaar en wil je toch heel graag een vuurtje maken of een hut bouwen? Ook dan ben je van harte welkom, maar van jullie verwachten wij een verantwoordelijke houding. Andere kinderen helpen is daar een onderdeel van. Kinderen zonder zwemdiploma, alleen onder begeleiding van een volwassene

Toegang: De toegang is gratis. Wel moet je je bij binnenkomst inschrijven bij het loket en moet je je houden aan de huisregels.

Ouders/ verzorgers: Ouders en verzorgers zijn welkom, maar alleen als ze actief meehelpen op het terrein. Dat betekent dat ze (ook andere) kinderen helpen, bijvoorbeeld bij het maken van vuurtjes, of bij het bouwen van een hut en/of dat ze een oogje in het zeil houden.  

Kleding en schoeisel: Draag katoenen kleding die vies mag worden, dus geen synthetische kleding zoals voetbalpakjes etc! Draag ook stevige en dichte schoenen.

Let op: Honden zijn op het Kinderparadijs niet toegestaan.

Adres: Het Kinderparadijs is gelegen in de wijk Wheermolen, vlakbij de IJsbaan. Adres: Trimpad 4, 1443 WB Purmerend.

Openingstijden (zomer vanaf 6 april 2024 t/m 27 oktober 2024)
woensdagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur
zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Pinksteren
zaterdag 18 mei t/m maandag 20 mei van 10:00 tot 16:00 uur

Als het weer te slecht is om open te gaan, dan laten we dat via  onze Facebookpagina weten. 

Bel  06 146 349 68 (Kinderparadijs),  06 435 845 03 (Mike de Vries) of stuur een email naar kinderparadijs@clup.nl
Volg ons ook op Facebook: Kinderparadijs Purmerend