Beste kinderen en ouders!

Het Kinderparadijs is en blijft open, maar we spelen voorlopig zonder ouders! U kunt uw kind brengen en inschrijven bij het gebouw van het Kinderparadijs en ophalen wanneer u wilt. 
Omdat we vanaf nu spelen zonder ouders, kunnen er alleen kinderen komen spelen die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Kinderfeestjes die gepland staan kunnen worden verzet naar een ander moment.

Voor meer informatie en overleg kunt u bellen met 06 146 349 68.  Laatst gewijzigd:  14 oktober 2020 


In het Kinderparadijs heb je de ruimte om vrij te spelen, hutten te bouwen, pannenkoeken te bakken op een zelfgemaakt vuurtje en te varen op een vlot.

Het Kinderparadijs is een speelterrein verscholen tussen de bomen, het water en het riet. Het geeft je de ruimte om impulsief, ondernemend en beweeglijk te zijn, maar ook om je terug te trekken en lekker rustig te spelen. In het Kinderparadijs gaan we uit van de eigen kracht van kinderen. Je kunt hier spelenderwijs zelf ontdekken en oplossingen vinden. Een echte avonturenspeelplaats!

Clup medewerkers en vrijwilligers
De Clup medewerkers en de vrijwilligers in het Kinderparadijs zorgen voor een prettige speelomgeving omgeving. Je kunt altijd bij ze terecht met je vragen of ideeën. Ook kunnen ze, wanneer het jezelf niet lukt, je helpen met bijvoorbeeld het hakken van hout, het maken van een vuurtje en timmerklusjes.

Kinderfeestje/ BSO
U bent van harte welkom om op het Kinderparadijs het kinderfeestje van uw zoon of dochter te vieren, maar het is wel belangrijk dat wij dit van te voren weten. Hetzelfde geldt voor groepen van de Buitenschoolseopvang die bij ons willen komen spelen. U kunt zich aanmelden via kinderparadijs@clup.nl of 0299 421 073.

Leeftijd: voor kinderen tot en met 12 jaar.

Toegang: De toegang is gratis. Wel moet je je bij binnenkomst inschrijven bij het loket en hou je je aan de huisregels. Denk eraan dat je 1,5 meter afstand houdt tot volwassenen, was je handen bij binnenkomst en kom alleen als je zelf en je gezinsleden gezond zijn.

Kleding en schoeisel: Draag katoenen kleding die vies mag worden en stevige dichte schoenen.

Let op: Honden zijn op het Kinderparadijs niet toegestaan.

Adres: Het Kinderparadijs is gelegen in de wijk Wheermolen, vlakbij de IJsbaan. Adres: Trimpad 4, 1443 WB Purmerend.

Winter (vanaf woensdag 28 oktober 2020) 
woensdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur
zaterdag van 11.00 - 16.00 uur

Zomer (vanaf woensdag 3 maart 2021)
woensdagmiddag van 13.00 -17.00 uur
zaterdag van 11.00-17.00 uur
zondag van 11.00-17.00 uur 

Feestdagen
Het Kinderparadijs is gesloten op zaterdag 5 en zaterdag 26 december. 

Bel  06 146 349  68  / 0299 421 073 , of stuur een email naar kinderparadijs@clup.nl
Volg ons ook op Facebook: Kinderparadijs Purmerend