In het Kinderparadijs heb je de ruimte om vrij te spelen, hutten te bouwen, pannenkoeken te bakken op een zelfgemaakt vuurtje en te varen op een vlot.

Het Kinderparadijs is een speelterrein verscholen tussen de bomen, het water en het riet. Het geeft je de ruimte om impulsief, ondernemend en beweeglijk te zijn, maar ook om je terug te trekken en lekker rustig te spelen. In het Kinderparadijs gaan we uit van de eigen kracht van kinderen. Je kunt hier spelenderwijs zelf ontdekken en oplossingen vinden. Een echte avonturenspeelplaats!

Clup medewerkers en vrijwilligers
De Clup medewerkers en de vrijwilligers in het Kinderparadijs zorgen voor een prettige speelomgeving omgeving. Je kunt altijd bij ze terecht met je vragen of ideeën. Ook kunnen ze, wanneer het jezelf niet lukt, je helpen met bijvoorbeeld het hakken van hout, het maken van een vuurtje en timmerklusjes.

Kinderfeestje/ BSO/ Scholen

U bent van harte welkom om op het Kinderparadijs het kinderfeestje van uw zoon of dochter te vieren, maar alleen na aanmelding en goedkeurig via de mail. Hetzelfde geldt voor groepen van de Buitenschoolseopvang en voor scholen die bij ons willen komen spelen. U kunt zich aanmelden via kinderparadijs@clup.nl

Leeftijd: voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen zonder zwemdiploma, alleen onder begeleidng van een volwassene

Toegang: De toegang is gratis. Wel moet je je bij binnenkomst inschrijven bij het loket en moet je je houden aan de huisregels. Denk eraan dat je 1,5 meter afstand houdt tot volwassenen, was je handen bij binnenkomst en kom alleen als jezelf en je gezinsleden gezond zijn.

Ouders/ verzorgers: ouders en verzorgers zijn welkom, maar alleen als ze actief meehelpen op het terrein. Dat betekent dat ze (ook andere) kinderen helpen, bijvoorbeeld bij het maken van vuurtjes, of bij het bouwen van een hut en/of dat ze een oogje in het zeil houden.  

Kleding en schoeisel: Draag katoenen kleding die vies mag worden en stevige dichte schoenen.

Let op: Honden zijn op het Kinderparadijs niet toegestaan.

Adres: Het Kinderparadijs is gelegen in de wijk Wheermolen, vlakbij de IJsbaan. Adres: Trimpad 4, 1443 WB Purmerend.

Winter (november t/m 21 december)
woensdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur
zondag van 11:00 tot 16:00 uur

Bij goed weer, als het weer te slecht is laten we dat via  onze Facebookpagina weten. 

Het Kinderparadijs is ivm de kerstperiode gesloten van donderdag 22 december t/m zaterdag 7 januari 2023.
Op zondag 8 januari zijn we weer open.

Bel  06 146 349  68  / 0299 421 073 , of stuur een email naar kinderparadijs@clup.nl
Volg ons ook op Facebook: Kinderparadijs Purmerend