Bij Clup Welzijn werken we vanuit het informele, laagdrempelig en op basis van vertrouwen.

Onze medewerkers komen met veel verschillende (en soms uiterst kwetsbare) mensen in aanraking. Om mensen te kunnen helpen, kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar de situatie in kwestie, met ook voor de verschillen per mens en per wijk. We ondersteunen in het alledaagse, met laagdrempelige voorzieningen en dienstverlening, zodat mensen mee kunnen doen wanneer zij dat willen. Daarbij maken wij gebruik van bestaande netwerken, of creëren we nieuwe netwerken. Het werk varieert van individuele begeleiding tot meer groeps-, straat-, of buurtaanpak.

Clup Welzijn streeft ernaar een betrouwbare werkgever te zijn.We hebben aandacht voor een inspirerend en veilig werkklimaat, scholing en goede arbeidsvoorwaarden. Clup is aangesloten bij de CAO Sociaal Werk. Wij bieden o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering.

Voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week voor de wijken Overwhere en Wheermolen Als Sociaal Juridisch Dienstverlener kun je goed signaleren en waarnemen wat er speelt onder de bewoners in de wijk, met name op financieel- en juridisch gebied. Je kunt vanuit overzicht handele...

Bekijk de vacature
Elly Klaver telefoon: 06 543 463 69email: e.klaver@clup.nl