De jeugd- en jongerenwerkers van Clup zijn er voor alle kinderen, tieners en jongeren in Purmerend en de Beemster.

Heb je vragen, of loop je ergens tegen aan waar je hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld als het gaat om school, je thuissituatie, je financiën of vrije tijd? Wil je iets doen voor een ander, of een idee hebt voor een leuke activiteit. Onze jeugd- en jongerenwerkers kennen veel mensen en organisaties in Purmerend. Samen kunnen we kijken wat nodig is. 

Onze jeugdwerkers zijn verbonden aan de jeugdteams in Purmerend en houden zich vooral bezig met jonge kinderen (basisschool en daarvoor) en hun ouders. Hun werk varieert van het oppakken van signalen van parterns uit het wijkteam over dingen die spelen, tot het ondersteunen van ouders die een activiteit willen organiseren. 

En natuurlijk is er het Kinderparadijs, waar kinderen naar hartelust kunnen ontdekken en spelen onder begeleiding/ toezicht van medewerkers en vrijwilligers van Clup.  

Op meerdere locaties in Purmerend en de Beemster kunnen tieners en jongeren terecht om samen te chillen en activiteiten te ondernemen als zij daar zin in hebben. Klik op de locatie voor meer informatie:

Onze ambulant jongerenwerkers zijn regelmatig op straat te vinden. Ze leggen contact met jongeren die elkaar op straat ontmoeten, signaleren en leggen contact met buurtbewoners die overlast van deze jongeren ervaren. Verder richten zij zich op individuele begeleiding van en hulp aan jongeren. Veel vragen krijgen wij van partners uit het wijkteam, maar ook de jongeren zelf weten ons steeds vaker te vinden met hun vragen.

Bij Clup werken we niet met een wachtlijst, doen we niet aan dossiervorming of indicatiestelling. We willen graag weten hoe het met je gaat, wat je wil en hoe we je daarbij kunnen helpen. Dit kan zijn op het gebied van school, werk, thuis, sociale contacten, uitkering en/ of dagbesteding.  

Kijk in het medewerkersoverzicht voor een jeugd- jongerenwerker bij u in de buurt.