Juridische vragen of problemen? Wij helpen je graag op weg. 

De sociaal raadslieden helpen je op weg in de wereld van nieuwe wetten, regelingen, voorzieningen en (overheids) instellingen.

Heb je juridische problemen, of vragen en kom je er zelf niet uit? Bijvoorbeeld over werk en inkomen, uitkeringen, beslissingen van overheidsinstanties, huurtoeslag, of familie- en consumentenzaken? Dan kun je ondersteuning krijgen van één van onze sociaal raadslieden. Hij of zij helpt je op weg, zodat je weer verder kunt. 

De sociaal raadslieden  zijn er voor alle inwoners van Purmerend, die informatie of advies nodig hebben op financieel, juridisch gebied. Een gesprek  is vertrouwelijk en kosteloos.

Wij werken vooral op afspraak. Je kunt een afspraak maken via 0299 480 630, en info@clup.nl of kijk in het medewerkersoverzicht voor een sociaalraadsvrouw bij u in de buurt. 

Heeft u financiële problemen en houdt u niet genoeg geld over voor goede voeding, dan komt u wellicht in aanmerking voor een voedselpakket. Wilt u weten of u in aanmerking komt?  Kijk voor meer informatie op www.voedselbankpurmerend.nl

Kijk in het medewerkersoverzicht voor een sociaal raadsvrouw bij u in de buurt.