De Stedelijke Werkgroep Zondagmiddagpodium organiseert (met uitzondering van de maanden juli en augustus ) twee keer per maand een voorstelling op één van haar locaties.

Elke eerste zondag van de maand bij Wijkplein Where (Triton 73) en elke 3e zondag van de maand bij Heel Europa (Genuahaven 49/50)

  • Het optreden begint altijd om 14.00 uur.
  • De entree bedraagt 5,00 euro per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.
  • Aanmelden is niet nodig. 

Door omstandigheden bij de artiest, komt het Zomipo van 19 mei te vervallen. Zondag 2 juni sluit Wendy Molee het Zomipo-seizoen af in Wijkplein Where. Wij bedanken u voor alle mooie, muzikale zondagmiddagen en wensen u een fijne zomer! Het nieuwe seizoen start op zondag 1 september 2024 met Only the Sixties in Wijkplein Where. 

Klik op de onderstaande link(s) voor meer informatie.

Wilt u het programma voor het Zomipo voortaan via de email ontvangen, stuur dan een mailtje met uw naam en emailadres naar info@clup.nl 

Het Zondagmiddagpodium wordt gerund door vrijwilligers. Heeft u ook belangstelling om hieraan mee te werken, neemt u dan contact op. Hiervoor, maar ook voor andere reacties of suggesties, kunt u terecht bij  Joop Broerse via 06 533 361 50 of joopgerda166@kpnmail.nl

Wijkplein Where, Triton 73, Purmerend. 0299 437 111
Buurtcentrum Heel Europa, Genuahaven 49/50/52, Purmerend.