Kom sporten, spelen, chillen, creatief bezig zijn en meer tijdens de schoolvakanties!

Spurd, Wherelant en Clup Welzijn organiseren in de schoolvakanties diverse, leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren.

Deelname aan deze activiteiten is veelal gratis.

Tijdens de zomervakantie (van maandag 6 juli t/m vrijdag 14 augustus 2020) wordt er weer van alles georganiseerd voor de jeugd. Kinderen en jongeren kunnen op diverse plekken in Purmerend meedoen aan leuk creatieve en sportieve activiteiten. Kijk voor een volledig overzicht op www.purvak.nl

Hieronder een overzicht van de Clup-locaties die tijdens de zomervakantie geopend zijn voor de jeugd. 

Kinderparadijs

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen van maandag tot en met vrijdag van 11.00 t/m 17.00 uur heerlijk komen spelen op het Kinderparadijs.  Klik hier voor meer informatie over het Kinderparadijs.

Let op!  Tijdens de eerste week van de zomervakantie, van 6 t/m 10 juli is het Kinderparadijs gesloten voor andere bezoekers, dan deelnemers aan Pret in Purmerend. Pret in Purmerend zit helemaal vol. Hiervoor kunt u uw kinderen helaas niet meer opgeven. 

Jongerencentrum Columbuzz
Jongeren van 11 t/m 18 jaar zijn van harte welkom bij Jongerencentrum Columbuzz. Columbuzz is tijdens de zomervakantie geopend van dinsdag t/m vrijdag van 15.00-21.00 uur. Klik hier voor meer informatie over Columbuzz. 

Kinder- en tienercentrum Riekstraat
Tieners van 10 t/m 16 jaar zijn van harte welkom bij Kinder- en Tienercentrum Riekstraat. Tijdens de zomervakantie zijn wij geopend op woensdag en vrijdag van 15.00-17.00 uur. Klik hier voor meer informatie over de Riekstraat.

Jongerencentrum Beejee
Jongeren van 12 t/m 18 jaar zijn van harte welkom bij Jongerencentrum Beejee. Beejee is tijdens de zomervakantie open op dinsdag en vrijdag van 19.00-22.00 uur. Klik hier voor meer informatie over Beejee

Jongerencentrum Com-ic
Vanaf 4 augustus zijn jongeren van 16 t/m 22 jaar weer van harte welkom in het opgeknapte Com-ic. Com-ic is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 19.00-22.30 uur. Klik hier voor meer informatie. 

Kijk voor meer informatie over PurVak en wat er allemaal te doen is tijdens de zomervakantie op www.purvak.nl  

Miranda van den Berge telefoon: 06 222 271 33email: m.berge@clup.nl