< >

Maak kennis met Saskia 'van de Vaart'

29 04 2024

Misschien denk je aan de vrouw van Rafael van der Vaart? Nee, dat ben ik niet. Maar wie ben ik dan wel? Ik ben Saskia Erkelens en sinds 1 maart werk ik bij Clup Welzijn als sociaal cultureel werker in de wijk de Purmer en ben ik het aanspreekpunt voor Buurtpunt De Vaart.

Buurtpunt De Vaart is een knusse (buurt)huiskamer met een gezellige bar, waar activiteiten worden georganiseerd voor en door bewoners. Denk aan schilderen, klaverjassen, bordspellen, darten, koffie ochtend en nog veel meer. Op onze website www.clup.nl/activiteiten vind je het programma.

Heb jij ook een goed idee voor een activiteit? Neem dan contact met mij op! Ik ben benieuwd wat er leeft in de wijken in de Purmer en maak graag kennis met je. Loop je ergens tegenaan waar je vragen over hebt of wil je graag dat er iemand met je meedenkt? Ook voor vragen op gebied van bijvoorbeeld wonen, financiën, gemeentelijke regelingen, persoonlijke relaties, opvoedvragen en  ontmoeting en activiteiten kun je bij mij en bij mijn collega’s terecht. 

Op maandag - en woensdagochtend zijn we van 9.30-11.30 uur aanwezig in Buurtpunt De Vaart in Purmer Zuid, maar je bent ook van harte welkom op onze locatie op het Gildeplein in Purmer-Noord. We zijn er om naar je te luisteren en je te helpen waar we kunnen. 

Wil je persoonlijk kennismaken? Kom dan langs in Buurtpunt De Vaart of bel 06-34610809, of stuur mail naar s.erkelens@clup.nl

In de toekomst hoop ik bekend te worden als "Saskia van de Vaart"!