< >

Behoefte aan verlichting in donkere dagen? Clup Welzijn ondersteunt u graag

19 12 2023

De korte en donkere dagen rondom Kerst en de jaarwisseling zijn niet voor iedereen warm en gezellig. Juist in deze periode kunt u behoefte hebben aan een luisterend oor, of aan iemand die uw vragen beantwoordt. Clup Welzijn zet zich in om ervoor te zorgen dat niemand zich alleen hoeft te voelen en iedereen de benodigde ondersteuning kan krijgen.

Helaas zijn er in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) wachttijden ontstaan, deels als gevolg van personeelstekorten. Wanneer u een hulpvraag heeft en op dit moment wacht op passende zorg, kan Clup Welzijn wellicht al overbruggende ondersteuning bieden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen door:

  • een luisterend oor te bieden. Soms is het gewoon heel fijn om even uw hart te kunnen luchten. Binnen ons team is er altijd iemand die tijd vindt om naar u te luisteren.
  • samen met u op zoek te gaan naar antwoorden op uw vragen. Zijn er specifieke vragen waar u de antwoorden op zoekt? Binnen Clup Welzijn gaan we graag samen met u op zoek naar passende antwoorden op uw vragen.
  • tijdelijke hulp. Clup Welzijn biedt tijdelijk overbruggende ondersteuning aan degenen die wachten op passende behandeling binnen de ggz

Heeft u behoefte aan een praatje, of heeft u een hulpvraag? Laat het ons dan weten. U kunt bellen met 0299 480 630, of een mail sturen naar info@clup.nl  Neem ook gerust een kijkje op onze website, www.clup.nl, om te ontdekken wat Clup Welzijn nog meer voor u kan betekenen.

Samen staan we sterker, juist in deze bijzondere periode.

Bericht namens Clup Welzijn, Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland (HZW) en Parnassia Groep