Ferry Deurloo is opgeleid als bedrijfseconoom en werkzaam als controller. Hij is woonachtig in Purmerend en was werkzaam als manager finance & control bij stichting De Zorgcirkel. Hierdoor heeft hij een goed beeld van de zorg- en welzijnsactiviteiten in de regio Purmerend. Vanuit zijn kennis en ervaring op het financiële vlak maakt hij deel uit van de Auditcommissie.

Geoffrey Nijenhuis (1982) is geboren en getogen in Purmerend. Hij studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en heeft veel ervaring in de politiek-bestuurlijke wereld. Zo was hij werkzaam als adviseur bij het Europees Parlement en later bij de provincie Noord-Holland. Verder was hij wethouder sociaal domein bij de gemeente Purmerend. Momenteel werkt hij als directeur op een basisschool in Purmerend. Naast het feit dat Geoffrey voorzitter is van de Raad van Toezicht van Clup Welzijn is hij ook lid van de Raad van Toezicht bij Bibliotheek Waterland.

Johan Zeilstra heeft een juridische achtergrond en heeft altijd in de sociale zekerheid gewerkt. Hij begon zijn loopbaan in 1977 bij het GAK, één van de rechtsvoorgangers van het UWV. Van 1991 tot 1998 was hij directeur van Orbis, een adviesbureau in de sociale zekerheid ten behoeve van met name werknemers- en werkgeversorganisaties. In 1998 maakte Johan de overstap naar het CTSV (College Toezicht Sociale Verzekeringen), dat in 2002 onder gebracht werd bij de Rijksoverheid. Als directeur bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid was Johan binnen de Inspectie Werk en Inkomen onder meer verantwoordelijk voor het toezicht op het UWV, de SVB en deels ook op het gemeentelijk domein. In zijn vrije tijd is Johan actief geweest binnen diverse geledingen van de scholen van zijn dochters. Aansluitend maakte hij tot 2015 deel uit van het bestuur van Humanitas in Purmerend.

Liesbeth Verkuyl heeft een juridische achtergrond en begon haar loopbaan als onderzoeker bij het Verwey-Jonker Instituut, waar zij vijf jaar onderzoek deed op het terrein van diverse maatschappelijke vraagstukken. Sinds 2000 is zij in dienst van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening van de Hogeschool van Amsterdam. Zij is bij deze opleiding teamleider geweest en daarna voorzitter van de werkgroep Methodiek, Onderzoek en Maatschappij. Zij heeft in 2016 de master Management Cultuur en Verandering afgerond en haar interesse ligt onder andere op het terrein van Leiderschap en Innovatie. Daarnaast heeft zij expertise op het terrein van interprofessioneel werken in het sociale domein

Deborah Goudland is in 1980 geboren in Zaanstad. Zij werkt haar hele werkzame leven (inmiddels 19 jaar) in het onderwijs. Na 15 jaar lesgeven heeft zij zich verder ontwikkeld tot schoolleider. Zij werkt nu als directeur op een basisschool in Purmerend. Met haar studies en studiereizen blijft zij graag in ontwikkeling. Zij is rechtvaardig, heeft het allemaal graag onder controle en is bovenal gedreven.
Haar rol als lid Raad van Toezicht is een uitdaging die zij met beide handen aangrijpt.