Deborah Goudland is in 1980 geboren in Zaanstad. Zij werkt haar hele werkzame leven (inmiddels 19 jaar) in het onderwijs. Na 15 jaar lesgeven heeft zij zich verder ontwikkeld tot schoolleider. Zij werkt nu als directeur op een basisschool in Purmerend. Met haar studies en studiereizen blijft zij graag in ontwikkeling. Zij is rechtvaardig, heeft het allemaal graag onder controle en is bovenal gedreven.
Haar rol als lid Raad van Toezicht is een uitdaging die zij met beide handen aangrijpt.

Geoffrey Nijenhuis (1982) is geboren en getogen in Purmerend. Hij studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en heeft veel ervaring in de politiek-bestuurlijke wereld. Zo was hij werkzaam als adviseur bij het Europees Parlement en later bij de provincie Noord-Holland. Verder was hij wethouder sociaal domein bij de gemeente Purmerend. Momenteel werkt hij als directeur op een basisschool in Purmerend. Naast het feit dat Geoffrey voorzitter is van de Raad van Toezicht van Clup Welzijn is hij ook lid van de Raad van Toezicht bij Bibliotheek Waterland.

Liesbeth Verkuyl heeft een juridische achtergrond en begon haar loopbaan als onderzoeker bij het Verwey-Jonker Instituut, waar zij vijf jaar onderzoek deed op het terrein van diverse maatschappelijke vraagstukken. Sinds 2000 is zij in dienst van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening van de Hogeschool van Amsterdam. Zij is bij deze opleiding teamleider geweest en daarna voorzitter van de werkgroep Methodiek, Onderzoek en Maatschappij. Zij heeft in 2016 de master Management Cultuur en Verandering afgerond en haar interesse ligt onder andere op het terrein van Leiderschap en Innovatie. Daarnaast heeft zij expertise op het terrein van interprofessioneel werken in het sociale domein

Thierry van der Weide woont en werkt al jaren in Purmerend. Hij is al lange tijd maatschappelijk actief, onder meer als voorzitter van de regionale ondernemersvereniging VOWA. Thierry heeft sociale geografie gestudeerd. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar Frankrijk, ook leest hij graag een goed boek.

Raymond Roussou (1975) opgroeid in Purmerend en sinds 2018 woonachtig in Warder is een gepassioneerde professional met expertise in duurzaamheid, financiƫn en leiderschap. Voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte, bekleedde hij leidinggevende posities bij organisaties zoals SPURD en ATHORA NL, waar hij duurzaamheidsprincipes integreerde in bedrijfsstrategieƫn. Naast zijn werk is Raymond lid van de ledenraad van Le Champion en heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed, waaronder bij honkbal- en softbal club Flying Petrels.