Wethouder Paul van Meekeren opent Jongerencentrum Columbuzz

17 11 2020

Vandaag is Jongerencentrum Columbuzz in Weidevenne officieel geopend! 
Wethouder Paul van Meekeren verrichtte de openingshandeling onder toeziend oog van Wouter Burger, directeur-bestuurder van Clup Welzijn en jongerenwerker Tarik Meriç. 

Tarik: ‘Omdat een grootse opening vanwege Corona niet mogelijk is, hebben we heel Coronaproof een openingsfilmpje gemaakt. Op deze manier kan iedereen een beetje meegenieten van ons mooie centrum. 

Zelf langskomen?
Wil je het nieuwe Columbuzz met eigen ogen bewonderen? Je bent van harte welkom tijdens openingstijden. Laat van te voren wel even weten wanneer je komt, dan zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers! Je kunt je aanmelden via een belletje, appje of een mailtje naar Lina Karim 06 489 614 90, l.karim@clup.nl of Tarik Meriç, 06 362 667 59, t.meric@clup.nl 

Wethouder Paul van Meekeren opent Jongerencentrum Columbuzz

Over Columbuzz

Jongerencentrum Columbuzz opende in 2007 voor het eerst haar deuren. Al snel werd de container waarin Columbuzz was gevestigd te klein en werd deze omgeruild voor een grotere versie.

In 2017 moest Columbuzz tijdelijk plaatsmaken voor de bouw van sociale nieuwbouwappartementen op de huidige locatie. De container werd letterlijk met een hijskraan naar de overkant getild. Drie jaar lang stond het pand op de parkeerplaats van het treinstation.

Afgelopen maart kregen de jongerenwerkers van Intermaris, de eigenaar van het pand, de sleutel van het nieuwe Columbuzz, welke is gevestigd op de begane grond van één van de nieuwbouwcomplexen. De jongeren zijn super blij met hun nieuwe onderkomen. ‘Zo’n mooie plek hebben we nog niet eerder gehad’, aldus één van de bezoekers.