< >

Uitnodiging webinar in het kader van de Week tegen Eenzaamheid

23 09 2021

Beste lezer,
Van 30 september t/m 7 oktober is de Week tegen de Eenzaamheid. Tijdens deze week zijn er elk jaar honderden activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Ook Purmerend en Beemster doen mee!
Gemeente Purmerend heeft zich er hard voor gemaakt om samen met Clup Welzijn, Spurd, Stichting Welzijn Wonen Plus en Stichting Wonen Zorg, de Week tegen Eenzaamheid vorm te geven. In deze week zijn er allerlei activiteiten gepland om inwoners de kans te geven contacten te maken. Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

We trappen de week af met een webinar. Tijdens het webinar gaat Ingrid van Maarschalkerweerd, directeur bij Welzijn Wonen Plus, in gesprek met verschillende mensen over het thema eenzaamheid. Ook wethouder Harry Rotgans schuift hierbij aan. We lanceren het nieuwe telefoonnummer
'Purmerend tegen eenzaamheid'. In de chatfunctie kunt u uw vragen stellen. Enkele hiervan bespreken we aan tafel. Op de andere vragen komen we op een later moment terug.

Donderdag 30 september 2021
Start: 15.00 - 16.00 uur

Tijdens de webinar krijgt u informatie en inspiratie: voor de mensen waarmee u werkt in uw organisatie. U kunt de webinar bekijken via www.purmerend.nl/tegeneenzaamheid.  Op deze pagina vindt u ook informatie over de andere activiteiten die tijdens deze week plaatsvinden. 

  • Wethouder Harry Rotgans vertelt wat we in Purmerend tegen eenzaamheid doen
  • Bekendmaking nieuw telefoonnummer voor mensen die behoefte hebben aan een praatje
  • In gesprek met diverse doelgroepen over het thema eenzaamheid
  • Beantwoorden van vragen van kijkers

Klik op onderstaande link voor een pdf van de uitnodiging