< >

U bent van harte welkom bij de Naai instuif in Wijkplein Centrum en Gors

23 09 2019

U kunt weer terecht, iedere maandagochtend van 09.30-11.30 uur, bij de naai-instuif van het VIP, Vrouwkracht in Purmerend. Naast dat het gewoon gezellig is zijn er actieve vrijwilligers aanwezig die u met raad en daad bij kunnen staan. En vrouwkracht om hierbij te helpen is ook van harte welkom!

Wilt u zelf kleding maken en kunt u hier wel wat hulp in de vorm van advies bij gebruiken? Wilt u eigen kleding kunnen repareren? Vindt u het gezelliger om samen bezig te zijn? Bedoeling is dat u zelf aan de slag gaat, en dat vrijwilligers u hierbij kunnen ondersteunen wanneer dit nodig is. Iedere maandagochtend van 09.30-11.30 uur kunt u hiervoor terecht bij de naai-instuif van het VIP, met uitzondering van de schoolvakanties. Er zijn naaimachines die u kunt gebruiken. Desgewenst legt een vrijwilliger u uit hoe hiermee om te gaan. Deelname kost €1 per keer. De eerste keer kunt u gratis meedoen om te kijken of het iets voor u is. Aanmelding is niet nodig. VIP staat voor Vrouwkracht in Purmerend en is onderdeel van Clup Welzijn. VIP bevindt zich in de recreatiezaal van het Wijkplein Centrum, op de eerste verdieping van de Populierenstraat 1 te Purmerend.

Wilt u als vrijwilliger meehelpen? Kom dan ook gerust een keertje kijken: vrijwilligster Ria is iedere maandagochtend aanwezig en kan u dan meer vertellen.