< >

Introductie Karate in Heel Europa

10 10 2019

Altijd al willen weten of Shotokan Karate-do iets voor  u of uw kind is?

Binnenkort gaat karate Shidoshi-do GRATIS introductie karatelessen verzorgen, en kan iedereen in Purmerend vrijblijvend en op een sportieve manier kennismaken met Karate-do!

Vanaf 19 oktober 2019 starten wij met introductie karatelessen in de grote zaal van Clup Welzijn in Heel Europa (Genuahaven 52 in Purmerend)! Vanaf 19 oktober geven wij iedere 3e zaterdag van de maand een introductie karateles. Tijdens de introductie karateles krijgen geïnteresseerde les van de Rijkserkende Karate-do Leraar van Shidoshi-do. Wij behandelen de basisbeginselen van het moderne Shotokan Karate-do waarbij er een aantal basis stoot, trap en verdedigingstechnieken aanbod komen, ook wordt er op een veilige manier gewerkt met onze stoot en trapkussens.

De introductie karatelessen zijn gesplitst in twee aparte uren, te weten: jeugd (7 t/m 14 jaar van 14.00 - 15.15 uur) en daarna volwassenen vanaf 15 jaar en ouder van 15.30 - 16.45 uur. Met de introductie karatelessen krijgen geïnteresseerde een goede indruk van de moderne Shotokan Karate-do stijl, wordt er lekker veel bewogen en gezweten en ga je met een lekker voldaan gevoel naar huis. De introductie karateles is hartstikke leuk om aan mee te doen, bovendien ben je op een gezonde manier aan het sporten. Mocht u/ uw kind na de introductie karateles meer over Karate-do willen weten en leren, dan is iedereen meer dan welkom in onze Dojo in Purmerend.

Kijk voor informatie over tijden en locatie op: https://shidoshi-do.nl/