< >

(Bar)vrijwilligers gezocht voor Buurtpunt Purmer-Zuid

15 03 2022

De gemeente Purmerend, Stichting Zuidpool en het Sociaal Wijkteam Purmer hebben het idee opgevat om van de kantine van Sporthal De Vaart een buurtpunt te maken: een plek in de wijk waar bewoners van de Purmer-Zuid terecht kunnen met hun vragen, waar ze gezellig een kopje koffie kunnen drinken en waar ze een activiteit voor de buurt kunnen organiseren. Graag willen we dit samen met de buurtbewoners, dus met jou, vormgeven! 

In de komende maanden gaan we hiermee aan de slag en we nodigen alle buurtbewoners van harte uit om kennis te maken met deze plek en hun ideeën met ons te delen. Intussen gaan de sportactiviteiten in sporthal De Vaart natuurlijk gewoon door. 

Per direct zijn we daarom op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om (bijvoorbeeld één avond per week) achter de bar te staan om voor de sporters en de bezoekers een drankje en een hapje te verzorgen.

Als je interesse hebt om een bardienst te draaien, of als je ideeën hebt voor het buurtpunt, neem dan contact op met Franciska Toering van Clup Welzijn, via f.toering@clup.nl, of 06 248 855 70.