Als je moeder bent, of gaat worden, komt er veel op je af. Soms lijkt het alsof je bij het krijgen van een kind een heel nieuw leven binnen stapt. Het kan dan prettig zijn om je ervaringen te delen met andere moeders.

Dit kan bij Moving Moms, een inloop voor (jonge) moeders. Zaken als opvoedvragen, time-management, budgetteren, werk, opleiding en oppas komen hier regelmatig aan de orde. Om de week, in de even weken, is er een inloopmiddag van 14.30 -16.30 uur voor moeders met kinderen tot en met ongeveer 7 jaar. Natuurlijk zijn ook oudere broers en zusjes welkom! De middag is bedoeld als een rustpuntje in het druk bezette leven van een moeder. Even een middagje niet werken, naar school of meegesleept worden in de drukte van het gezinsleven. Moeders kunnen hier gezellig met elkaar een praatje maken en elkaar adviezen en tips geven. Voor de kinderen is er de gelegenheid om met elkaar te spelen.

Kom gezellig een keertje langs!

Wanneer: In februari in de even weken  op zaterdag van 14.30 – 16.30 uur. Vanaf maart  in de even weken op zondag van 14.30-16.30 uur.
Locatie: Kinderparadijs, Trimpad 4, Purmerend
Kosten: geen

Nancy Sondaar, n.sondaar@clup.nl of Miranda Arindell, m.arindell@clup.nl
Tijdens de openingstijden van het Kinderparadijs ook bereikbaar via 0299 421 073.