Vacature: Welke sociaal werker komt ons team versterken?

Publicatiedatum: 08-03-2018
Vacature: Welke sociaal werker komt ons team versterken?

Als welzijnsorganisatie komen wij met veel verschillende (en soms uiterst kwetsbare) mensen in aanraking. Om mensen te kunnen helpen kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar de situatie in kwestie, met oog voor de verschillen per mens en per wijk. We ondersteunen in het alledaagse, met laagdrempelige voorzieningen en dienstverlening, zodat mensen mee kunnen doen wanneer zij dat willen. Daarbij maken wij gebruik van bestaande netwerken, of creëren nieuwe netwerken samen met bewoners.

Wat ga je doen:

  • Je helpt bij de aanpak van fysieke en sociale vraagstukken, bij bewonersinitiatieven gericht op zelfredzaamheid en bij relatieverbetering en conflicten in de buurt.

  • Je legt contact met bewoners en weet dit contact goed te onderhouden; je laat je gezicht zien en mensen weten je te vinden.

  • Je weet mensen te stimuleren om in actie te komen.

  • Je bent een verbinder tussen allerlei partners; denk aan bewoners, gemeente, hulpverleners, wijkagent, sportbuurtwerk, woningcorporatie, ondernemers enzovoort.

  • Je bent goed in signaleren en waarnemen van wat er speelt onder de bewoners.

  • Je werkt op tijden die het meest effectief zijn. Dus wanneer het nodig is ook ’s avonds, in het weekend, tijdens bijzondere feestdagen en in vakantieperioden.

Kortom: Ben jij de sociaal werker die wij zoeken met passende HBO opleiding (zoals CMV, MWD)? Overtuig ons hiervan in je sollicitatiebrief!

Wat bieden wij?

Je krijgt de verantwoordelijkheid en de ruimte om te doen wat nodig is voor bewoners van Purmerend. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je verder kunt ontwikkelen, ook hiervoor geven we je graag de ruimte. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Welzijn (functiegroep 8).

Bel voor meer informatie met Wouter Burger, manager uitvoering,  06 430 068 58 of per mail: w.burger@clup.nl


Heb je belangstelling? Stuur je brief met CV zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 26 maart 2018 per e-mail naar onze personeelsconsulent e.klaver@clup.nl

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
19-06-2018
Creatieve workshop voor mantelzorgers

Clup Welzijn organiseert woensdagavond 4 juli van 19.30-21.30 uur een creatieve workshop voor mantelzorgers bij de Noordster, Landsmeerstraat 3, 1441 ZP in Purmerend.

Lees meer
19-06-2018
Zaterdag 30 juni rommelmarkt in Wijkplein Where

Zaterdag 30 juni zijn belangstellenden weer van harte welkom in Wijkplein Where (Triton 73 in Purmerend) voor de maandelijkse rommelmarkt.

Lees meer