Vacature: Welke sociaal werker komt ons team versterken?

Publicatiedatum: 08-03-2018
Vacature: Welke sociaal werker komt ons team versterken?

Als welzijnsorganisatie komen wij met veel verschillende (en soms uiterst kwetsbare) mensen in aanraking. Om mensen te kunnen helpen kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar de situatie in kwestie, met oog voor de verschillen per mens en per wijk. We ondersteunen in het alledaagse, met laagdrempelige voorzieningen en dienstverlening, zodat mensen mee kunnen doen wanneer zij dat willen. Daarbij maken wij gebruik van bestaande netwerken, of creëren nieuwe netwerken samen met bewoners.

Wat ga je doen:

  • Je helpt bij de aanpak van fysieke en sociale vraagstukken, bij bewonersinitiatieven gericht op zelfredzaamheid en bij relatieverbetering en conflicten in de buurt.

  • Je legt contact met bewoners en weet dit contact goed te onderhouden; je laat je gezicht zien en mensen weten je te vinden.

  • Je weet mensen te stimuleren om in actie te komen.

  • Je bent een verbinder tussen allerlei partners; denk aan bewoners, gemeente, hulpverleners, wijkagent, sportbuurtwerk, woningcorporatie, ondernemers enzovoort.

  • Je bent goed in signaleren en waarnemen van wat er speelt onder de bewoners.

  • Je werkt op tijden die het meest effectief zijn. Dus wanneer het nodig is ook ’s avonds, in het weekend, tijdens bijzondere feestdagen en in vakantieperioden.

Kortom: Ben jij de sociaal werker die wij zoeken met passende HBO opleiding (zoals CMV, MWD)? Overtuig ons hiervan in je sollicitatiebrief!

Wat bieden wij?

Je krijgt de verantwoordelijkheid en de ruimte om te doen wat nodig is voor bewoners van Purmerend. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je verder kunt ontwikkelen, ook hiervoor geven we je graag de ruimte. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Welzijn (functiegroep 8).

Bel voor meer informatie met Wouter Burger, manager uitvoering,  06 430 068 58 of per mail: w.burger@clup.nl


Heb je belangstelling? Stuur je brief met CV zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 26 maart 2018 per e-mail naar onze personeelsconsulent e.klaver@clup.nl

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
10-12-2018
Zondag 16 december Het Bonte Levenslied bij het Zondagmiddagpodium

Het koor van het Bonte Levenslied komt op zondag 16 december a.s. optreden in Wijkplein Where.

Lees meer
03-12-2018
Zaterdag 24 november was het weer feest in Columbuzz

Afgelopen zaterdag vond er in Columbuzz een super gezellige party plaats, dit keer georganiseerd door Dilara (rechts) en Sanne (links)

Lees meer