Vacature: 2 locatiegebonden jongerenwerkers

Publicatiedatum: 04-09-2017
Vacature: 2 locatiegebonden jongerenwerkers

Heb je grote affiniteit met jongeren? Ben jij in staat om een vertrouwensband met ze op te bouwen? En vind jij het een uitdaging om ze in hun kracht te zetten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe teamgenoot!

Resultaten behalen met en voor de jongeren staat voorop. Je zorgt ervoor dat jongeren jou weten te vinden, met het jongerencentrum als belangrijke locatie. We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid met grote interesse en een scherp oog voor wat er speelt in de wereld van jongeren en hun omgeving.

Organisatie 
Clup Welzijn is een organisatie voor welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening. Onze medewerkers zijn er voor de inwoners van Purmerend en helpen hen om mee te doen in de samenleving. Daarbij werken we nauw samen met diverse partners zoals gemeente, (jeugd) hulpverlening, maatschappelijke opvang en wijkbewoners.

Wat vragen wij?

  • Als jongerenwerker werk je vanuit Jongerencentrum Com-ic. Behalve je werk in het jongerencentrum ga je, als dat nodig is, net zo makkelijk de straat op.
  • Je legt gemakkelijk contact met (nieuwe) groepen jongeren en weet dit contact goed te onderhouden.
  • Je hebt natuurlijk overwicht op groepen jongeren.
  • Je beschikt over een proactieve houding en weet als geen ander jongeren te stimuleren en te enthousiasmeren.
  • Je bent een verbinder en werkt nauw samen met allerlei netwerkpartners; van wijkagent tot sportbuurtwerk en van hulpverlener tot buurtbewoner.
  • Je bent goed in signaleren en waarnemen.
  • Je weet vanuit de vertrouwensband die je met de jongeren hebt, hun krachten en talenten naar boven te halen.
  • Samen met de jongeren weet je hun behoeften om te zetten naar activiteiten in Com-ic en in de wijk.
  • Je werkt op tijden die het meest effectief zijn (dus ook ’s avonds, in het weekend, bijzondere feestdagen, vakantieperioden, etc.)

Kortom: Ben jij de creatieve, ondernemende en ervaren jongerenwerker die wij zoeken, met passende  HBO achtergrond (CMV, MWD, SPH of pedagogiek)? Overtuig ons hiervan in je sollicitatiebrief!

Wat bieden wij? 
Clup Welzijn is een jonge, informele organisatie. Wij geven jou de verantwoordelijkheid en de ruimte om te doen wat nodig is voor bewoners van Purmerend en daarbij je kennis in onze organisatie in te zetten en verder te ontwikkelen. Natuurlijk werk je daarbij samen met, en word je ondersteund door, je collega’s en leidinggevende.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Welzijn (functiegroep 8, minimumsalaris € 2541,00- maximumsalaris € 3553,00 bij fulltime dienstverband)

Bel voor meer informatie met Wouter Burger, manager uitvoering,  06 430 068 58 of per mail: w.burger@clup.nl

Heb je belangstelling? Stuur je brief met CV zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 
17 september a.s. (bij voorkeur per e-mail) naar onze personeelsconsulent e.klaver@clup.nl Per post kan ook, stuur hem dan naar Clup Welzijn, Karekietpark 16, 1444 HV Purmerend, afdeling P&O.

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
19-06-2018
Creatieve workshop voor mantelzorgers

Clup Welzijn organiseert woensdagavond 4 juli van 19.30-21.30 uur een creatieve workshop voor mantelzorgers bij de Noordster, Landsmeerstraat 3, 1441 ZP in Purmerend.

Lees meer
19-06-2018
Zaterdag 30 juni rommelmarkt in Wijkplein Where

Zaterdag 30 juni zijn belangstellenden weer van harte welkom in Wijkplein Where (Triton 73 in Purmerend) voor de maandelijkse rommelmarkt.

Lees meer