Taalcoaches gezocht!!!

Publicatiedatum: 08-05-2018
Taalcoaches gezocht!!!

Clup Welzijn zoekt mensen die het leuk vinden om een anderstalige Purmerender te helpen bij het Nederlands leren in de dagelijkse praktijk.  

In het buurthuis, thuis of tijdens een uitstapje praten jullie over alledaagse dingen, het leven in Nederland, de gebruiken in het land van herkomst, enzovoort. Zo leert de anderstalige beter Nederlands spreken en de Nederlandse cultuur en samenleving beter kennen.

Naast met elkaar praten, kan taalcoaching ook gaan over lezen of schrijven van de Nederlandse taal. Bijvoorbeeld door samen een boek of krantenartikel te lezen, of een mail te schrijven.

Je spreekt 1 keer per week af met de anderstalige. De afspraken duren ongeveer 1,5 uur per keer en je maakt ze in overleg met de anderstalige: ‘s avonds, overdag of liever in het weekend? Dat is aan jullie!

Je hoeft geen talenwonder te zijn om als taalcoach aan de slag te kunnen gaan. Ben je hier geboren en/of spreek/lees/schrijf je goed Nederlands? En spreekt bovenstaande jou aan? Meld je dan nu aan als taalcoach! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Franciska Toering, Clup Welzijn. E. f.toering@clup.nl

 

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
19-08-2019
Aanstaande vrijdag Kampavond op het Kinderparadijs!

Op de laatste vrijdag van de vakantie is er zoals altijd de afsluitende Kampavond op het Kinderparadijs. Aanstaande vrijdag, 23 augustus, is het alweer zover.

Lees meer
06-06-2019
HBO-stagiaires gezocht!

Volg jij een studie MWD/Social Work en zoek je een stage voor het schooljaar 2019/2020 vanminimaal 16 uur in de week? Dan zoeken wij jou!

Lees meer