Taalcoaches gezocht!!!

Publicatiedatum: 08-05-2018
Taalcoaches gezocht!!!

Clup Welzijn zoekt mensen die het leuk vinden om een anderstalige Purmerender te helpen bij het Nederlands leren in de dagelijkse praktijk.  

In het buurthuis, thuis of tijdens een uitstapje praten jullie over alledaagse dingen, het leven in Nederland, de gebruiken in het land van herkomst, enzovoort. Zo leert de anderstalige beter Nederlands spreken en de Nederlandse cultuur en samenleving beter kennen.

Naast met elkaar praten, kan taalcoaching ook gaan over lezen of schrijven van de Nederlandse taal. Bijvoorbeeld door samen een boek of krantenartikel te lezen, of een mail te schrijven.

Je spreekt 1 keer per week af met de anderstalige. De afspraken duren ongeveer 1,5 uur per keer en je maakt ze in overleg met de anderstalige: ‘s avonds, overdag of liever in het weekend? Dat is aan jullie!

Je hoeft geen talenwonder te zijn om als taalcoach aan de slag te kunnen gaan. Ben je hier geboren en/of spreek/lees/schrijf je goed Nederlands? En spreekt bovenstaande jou aan? Meld je dan nu aan als taalcoach! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Franciska Toering, Clup Welzijn. E. f.toering@clup.nl

 

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
28-07-2018
Vacatures Raad van Toezicht! Iets voor u?

De Raad van Toezicht van Clup Welzijn is op zoek naar een voorzitter Raad van Toezicht en een algemeen lid Raad van Toezicht.

Lees meer
27-07-2018
Ook tijdens de zomervakantie kunt u bij het internetcafé terecht!

Heeft u problemen met uw laptop of tablet?

Lees meer