Reuring zoekt vrijwilligers!

Publicatiedatum: 17-05-2018
Reuring zoekt vrijwilligers!

Nog even en dat is het zo ver: REURING 2018! Van 21 t/m 24 juni vindt dit internationale zomerfestival voor live muziek en (straat)theater weer plaats in Purmerend.

ZIN OM MEE TE HELPEN?
Net zo als elk jaar zijn weer veel vrijwilligers nodig om van Reuring een fantastisch feest te maken! Voor tal van werkzaamheden zijn vrijwilligers hard nodig, denk aan horeca, podiumlocaties, kassa, etc. Op de website www.reuring.com vind je de functieomschrijvingen en lees je wat er voor de verschillende functies wordt gevraagd. Voor alle functies geldt dat je minimaal twee keer vier uur beschikbaar moet zijn! We beloven veel gezelligheid en de unieke ervaring om samen een groot evenement geolied te laten verlopen. 

HOE KUN JE JE AANMELDEN?
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via www.reuring.com  Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Kruit, coördinator vrijwilligers: vrijwilligers@reuring.com

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
19-06-2018
Creatieve workshop voor mantelzorgers

Clup Welzijn organiseert woensdagavond 4 juli van 19.30-21.30 uur een creatieve workshop voor mantelzorgers bij de Noordster, Landsmeerstraat 3, 1441 ZP in Purmerend.

Lees meer
19-06-2018
Zaterdag 30 juni rommelmarkt in Wijkplein Where

Zaterdag 30 juni zijn belangstellenden weer van harte welkom in Wijkplein Where (Triton 73 in Purmerend) voor de maandelijkse rommelmarkt.

Lees meer