Naai-instuif Wijkplein Centrum en Gors

Publicatiedatum: 16-01-2018
Naai-instuif Wijkplein Centrum en Gors

In 2018  kunt u weer elke maandagochtend terecht, van 09.30-11.30 uur, bij de naai-instuif van het VIP. Naast dat het gewoon gezellig is zijn er actieve vrijwilligers aanwezig die u met raad en daad bij kunnen staan.

Wilt u zelf kleding maken en kunt u hier wel wat hulp in de vorm van advies bij gebruiken? Wilt u eigen kleding kunnen repareren? Vindt u het gezelliger om samen bezig te zijn? Bedoeling is dat u zelf aan de slag gaat, en dat vrijwilligers u hierbij kunnen ondersteunen wanneer dit nodig is. Iedere maandagochtend van 09.30-11.30 kunt u hiervoor terecht bij de naai-instuif van het VIP, Vrouwkracht in Purmerend, met uitzondering van de schoolvakanties. Er zijn naaimachines die u kunt gebruiken. Desgewenst legt een vrijwilliger u uit hoe hiermee om te gaan. Deelname kost €1 per keer. De eerste keer kunt u gratis meedoen om te kijken of het iets voor u is. Aanmelding is niet nodig. VIP staat voor Vrouwkracht in Purmerend en is onderdeel van Clup Welzijn. VIP bevindt zich in de recreatiezaal van het Wijkplein Centrum, op de eerste verdieping van de Populierenstraat 1 te Purmerend.

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
19-08-2019
Aanstaande vrijdag Kampavond op het Kinderparadijs!

Op de laatste vrijdag van de vakantie is er zoals altijd de afsluitende Kampavond op het Kinderparadijs. Aanstaande vrijdag, 23 augustus, is het alweer zover.

Lees meer
06-06-2019
HBO-stagiaires gezocht!

Volg jij een studie MWD/Social Work en zoek je een stage voor het schooljaar 2019/2020 vanminimaal 16 uur in de week? Dan zoeken wij jou!

Lees meer