Inspireer anderen en laat je inspireren!

Publicatiedatum: 23-01-2017
Inspireer anderen en laat je inspireren!

Tijdens de Expo-markt voor en door vrouwen kun je zien, én laten zien wat vrouwen ontwerpen en/of creëren.

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag. Zoals ieder jaar laten we dit ook in Purmerend niet zomaar aan ons voorbij gaan.  We hebben een prachtige locatie gevonden in het Cultuurhuis Wherelant. Van 16.00 tot 19.00 uur is het voor vrouwen mogelijk om hun werk in een van de verschillende ruimten, op een tafel te tonen, of te showen op de catwalk. Zo kunnen we elkaar inspireren. We haken, tekenen, knutselen, naaien, brouwen, bakken, koken, breien, schilderen, ontwerpen immers wat af…. Maar wie ziet het? Dit is jouw kans om te tonen wat je doet, waar je goed in bent en waar je zoveel plezier in hebt!

Wil je deze kans niet laten lopen, schrijf je in voor de catwalk en/of een tafel. Er zijn verschillende tafels waaruit je een keuze kan maken, echter op=op. Vraag een inschrijfformulier aan bij: Ilze Bekebrede i.Bekebrede@clup.nl

Natuurlijk kun je op 8 maart ook gewoon komen kijken en je laten inspireren. Wie weet ontdek je wat je zelf zou kunnen, of willen doen! Ontmoet andere vrouwen, zing met elkaar het inmiddels vertrouwde 8 maart lied, kijk naar de show op de catwalk, krijg een voorproefje van het optreden van theatergroep Flexibel, of volg een workshop….

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: Internationale Vrouwendag Purmerend of op www.clup.nl.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Soroptimisten Waterland, Clup Welzijn en Humanitas Home-Start. Mogelijk gemaakt met de hulp van Cultuurhuis Wherelant, Drukkerij Rijser, Rodi media, Kekke Kiek fotografie


    

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
29-04-2019
Repaircafé mei 2019

Repareren en niet weggooien: Goed voor het milieu. Apparaat kapot? Het Repair Café Purmerend loopt heel goed en is voor velen een ontdekking. 

Lees meer