Handige vrijwilligers gezocht voor naaiinstuif

Publicatiedatum: 12-07-2018
Handige vrijwilligers gezocht voor naaiinstuif

VIP (Vrouwkracht in Purmerend) is op zoek naar handige vrijwilligers die de wekelijkse naai-instuif willen versterken. Kunt u zelf goed kleding maken en vindt u het leuk deze kennis op andere vrouwen over te brengen en gezellig samen bezig te zijn dan zijn wij op zoek naar u.

Werkzaamheden
Een vrijwilliger in de naai-instuif geeft uitleg over hoe de naaimachine werkt en biedt ondersteuning bij het maken of herstellen van kleding of bijvoorbeeld gordijnen. U adviseert, denkt mee en doet voor hoe het moet. De deelnemers maken dus echt hun eigen spullen, zij nemen hun eigen patronen en stof mee en schuiven gezellig aan bij de naai-instuif. Er zijn naaimachines aanwezig

Benodigde vaardigheden

  • Uiteraard goed met draad en naald
  • Geduld om uw kennis op anderen over te brengen
  • Beheersing Nederlandse taal

Werktijden en locatie
Iedere maandagochtend van 09.30-11.30 met uitzondering van de schoolvakanties. VIP bevindt zich in de recreatiezaal van het Wijkplein Centrum en Gors, op de eerste verdieping van de Populierenstraat 1 te Purmerend.

Bijzonderheden
Vrouwkracht in Purmerend is een ontmoetingsplek van, voor en door Purmerendse vrouwen. Op verschillende locaties in Purmerend zetten vrouwen zich in om met elkaar activiteiten te organiseren. Ontmoeting, sociale contacten en persoonlijke ontwikkeling staan hierin centraal. Basis is de dagelijkse inloop, waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Bij iedere inloop zijn gastvrouwen aanwezig die de bezoekers welkom heten en hen van informatie kunnen voorzien.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Bart, 06 30763624, mailadres mirjam74@live.nl

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
18-02-2019
Zondag 24 februari Peter en Peter bij het Zondagmiddagpodium

Heeft u zin in een gezellige zondag middag met mooie muziek? Dan bent u van harte welkom!

Lees meer
11-02-2019
Gratis creatieve workshops bij cultuurhuis Wherelant voor kids tijdens de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie  (19 t/m 21 februari) kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant. 

Lees meer