Gratis creatieve workshops bij cultuurhuis Wherelant voor kids tijdens de voorjaarsvakantie

Publicatiedatum: 11-02-2019
Gratis creatieve workshops bij cultuurhuis Wherelant voor kids tijdens de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie  (19 t/m 21 februari) kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant. Elke schoolvakantie organiseert Spurd gratis sport- en spelactiviteiten in diverse sporthallen in Purmerend. Sinds 2018 worden er tijdens PurVak in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant ook kunstzinnige activiteiten georganiseerd voor de Purmerendse jeugd.  Aan de ouders is ook gedacht, zij kunnen elke dag meedoen aan een andere workshop die speciaal voor hen wordt georganiseerd.

Animatiefilm, tekenen, schilderen, speksteen
Er staan weer superleuke activiteiten op het programma. Van een workshop waarbij kinderen een animatiefilmpje maken tot vogelnestjes maken van klei of een groeikunstwerk van monsters. Kinderen kunnen ook een beeldje maken van speksteen, vlinders maken van vliegerpapier of tekenen en schilderen met diverse technieken. Het volledige programma is terug te vinden op de website van Cultuurhuis Wherelant. Vrijdag 22 februari kunnen kinderen bij Sporthal de Karekiet ook nog meewerken aan een groot groeikunstwerk of zich uitleven bij één van de sport- en spelactiviteiten die Spurd organiseert.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.wherelant.nl. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Het programma van de sport- en spelactiviteiten staat op www.spurd.nl

Naar nieuwsoverzicht
Nieuws
18-04-2019
Zondag 28 april Zowasut bji het Zondagmiddagpodium

Heeft u zin in een gezellige zondagmiddag met mooie muziek? Dan bent u van harte welkom! 

Lees meer
18-04-2019
Het Eetcafé in Wijkplein Where blijft open en zoekt vrijwilligers!

Vanaf 1 mei neemt Clup Welzijn het Eetcafé in Wijkplein Where over.

Lees meer