Werken bij Clup

Werken bij Clup
Bij Clup Welzijn werken gedreven medewerkers die aansluiting zoeken bij de leefwereld van onze klanten. Zij ondersteunen buurtbewoners om zelf actief te worden en zoeken daarbij de verbinding met anderen. Onze medewerkers zetten in op eigen kracht van mensen en de mogelijkheden die in hun omgeving liggen. Het zijn professionals, die in welke functie dan ook hun vak verstaan en goed onderhouden.

Clup Welzijn streeft ernaar een betrouwbare werkgever te zijn.We hebben aandacht voor een inspirerend en veilig werkklimaat, scholing en goede arbeidsvoorwaarden. Clup is aangesloten bij de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Wij bieden o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering.

Werken als stagiaire
Clup Welzijn is een gastvrije organisatie die diverse mogelijkheden biedt aan stagiaires. Gedurende het hele jaar zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij verschillende teams.

Door middel van goede en actieve begeleiding krijgen stagiaires de gelegenheid om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen. Leren en ervaren staat centraal. Uiteraard is Clup welzijn een erkend leerbedrijf.

Werken als vrijwilliger
Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken. Ook voor Clup Welzijn zijn vrijwilligers onmisbaar. Zonder hun betrokkenheid en enthousiaste inzet kunnen wij als Clup geen dienstverlening van goede kwaliteit leveren. Onze vrijwilligers zijn actief op uiteenlopende terreinen. Kortom: vrijwilligers zijn een hele belangrijke en waardevolle schakel binnen Clup.

Nieuws
06-06-2019
HBO-stagiaires gezocht!

Volg jij een studie MWD/Social Work en zoek je een stage voor het schooljaar 2019/2020 vanminimaal 16 uur in de week? Dan zoeken wij jou!

Lees meer
04-06-2019
Seniorenkoor ff sleutelen

Agnes Kauffman start op vrijdag 13 september een nieuw seniorenkoor ‘FF Sleutelen’ in 'Heel Europa' te Purmerend

Lees meer