Leden Raad van Toezicht

Ferry Deurloo is opgeleid als bedrijfseconoom en op dit moment werkzaam als concerncontroller bij een zorgorganisatie in Amsterdam. Hij is woonachtig in Purmerend en was 8 jaar werkzaam als manager finance & control bij stichting De Zorgcirkel. Hierdoor heeft hij een goed beeld van de zorg- en welzijnsactiviteiten in de regio Purmerend. Vanuit zijn kennis en ervaring op het financiële vlak maakt hij deel uit van de Auditcommissie.

Ellen Kopinsky heeft een pedagogische achtergrond en werkte vanaf 1978 in de kinderopvang in Purmerend. In 1991 werd zij directeur van de Stichting Kinderen en Ouders en de Stichting Kinderopvang Purmerend. Van 2004 – 2010 was zij daar bestuurder-directeur. Onder haar leiding ontwikkelde zich deze organisatie tot een omvangrijke en toonaangevende instelling op het gebied van kinderopvang in Purmerend en omgeving. Sinds 2009 is zij bestuurslid van de stichting Kopinsky collectie in Amersfoort. 

Hillie van Netten begon haar loopbaan als sociaal-cultureel werker in het Amsterdamse buurt- en wijkwerk. Van 1978 t/m 2010 was zij in dienst bij PRIMO nh (en rechtsvoorgangers) als adviseur sociaal beleid voor gemeenten, woningcorporaties en welzijnsorganisaties in Noord-Holland. Naast haar werk en haar gezin was zij al die jaren actief als vrijwilliger in een verschillende maatschappelijke organisaties. Van januari 2007 tot januari 2016 was zij lid van de Raad van Toezicht van SPOOR/OPSO, primair openbaar onderwijs in Purmerend en regio Waterland. In januari 2012 werd zij voorzitter van de Raad van Toezicht van Clup Welzijn.

Marijke Rasch is psycholoog en startte haar loopbaan als hulpverlener en gedragswetenschapper in de jeugdzorg. Sinds 2007 is ze tevens docent bij de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening bij De Hogeschool van Amsterdam. Ze kent de beginnende welzijnswerker en zijn werkplek daardoor goed. Naast onderwijs geven is ze lid geweest van de commissie onderwijs- en curriculumontwikkeling. Van 2011 tot 2016 heeft ze als familievertrouwenspersoon bij de Landelijke Stichting Familie Vertrouwenspersonen (LSFVP) familie en naasten van ggz-cliënten ondersteund in hun contact met de zorg. Als bewoner van Monnickendam is ze lid van de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Waterland.

Johan Zeilstra heeft een juridische achtergrond en heeft altijd in de sociale zekerheid gewerkt. Hij begon zijn loopbaan in 1977 bij het GAK, één van de rechtsvoorgangers van het UWV. Van 1991 tot 1998 was hij directeur van Orbis, een adviesbureau in de sociale zekerheid ten behoeve van met name werknemers- en werkgeversorganisaties. In 1998 maakte Johan de overstap naar het CTSV (College Toezicht Sociale Verzekeringen), dat in 2002 onder gebracht werd bij de Rijksoverheid. Als directeur bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid was Johan binnen de Inspectie Werk en Inkomen onder meer verantwoordelijk voor het toezicht op het UWV, de SVB en deels ook op het gemeentelijk domein. In zijn vrije tijd is Johan actief geweest binnen diverse geledingen van de scholen van zijn dochters. Aansluitend maakte hij tot 2015 deel uit van het bestuur van Humanitas in Purmerend.

 

 

Nieuws
18-02-2019
Zondag 24 februari Peter en Peter bij het Zondagmiddagpodium

Heeft u zin in een gezellige zondag middag met mooie muziek? Dan bent u van harte welkom!

Lees meer
11-02-2019
Gratis creatieve workshops bij cultuurhuis Wherelant voor kids tijdens de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie  (19 t/m 21 februari) kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant. 

Lees meer