Moving Moms

Moving MomsMoving Moms

MOEDERS ONTMOETEN MOEDERS

Moving Moms
Wanneer: In februari in de even weken  op zaterdag van 14.30 – 16.30 uur. Vanaf maart  in de even weken op zondag van 14.30-16.30 uur.
Locatie: Kinderparadijs, Trimpad 4, Purmerend
Kosten: geen

Als je moeder bent of gaat worden, komt er veel op je af. Soms lijkt het alsof je bij het krijgen van een kind een heel nieuw leven binnen stapt. Het kan dan prettig zijn om je ervaringen te delen met andere moeders. Dit kan bij Moving Moms, een inloop voor (jonge) moeders. Zaken als Opvoedvragen, time-management, budgetteren, werk, opleiding en oppas komen hier regelmatig aan de orde.

Moving Moms
Om de week, in de even weken, is er een inloopmiddag  van 14.30 -16.30 uur voor moeders met kinderen tot en met ongeveer 7 jaar. Natuurlijk zijn ook oudere broers en zusjes welkom! De middag is bedoeld als een rustpuntje in het druk bezette leven van een moeder. Even een middagje niet werken, naar school of meegesleept worden in de drukte van het gezinsleven. moeders kunnen hier gezellig met elkaar een praatje maken en elkaar adviezen en tips geven. Voor de kinderen is er de gelegenheid om met elkaar te spelen in Het Kleine Paradijs (voor kinderen van 0-5 jaar) en het Kinderparadijs (6-12 jaar). 

Wanneer ben je nu een ‘jonge moeder’?
Daar denkt iedereen weer anders over. Natuurlijk ben je als je 15 of 16 bent een hele jonge moeder, maar een moeder met een totaal andere leeftijd kan net zo goed binnen de doelgroep passen. Kom gewoon een keer langs en kijk of de thema’s je interesseren en of het klikt met de anderen. Het gaat er om dat je je prettig voelt in de groep.

Meer informatie
Nancy Sondaar, n.sondaar@clup.nl of Miranda Arindell, m.arindell@clup.nl Tijdens de openingstijden van het Kinderparadijs ook bereikbaar via 0299 421 073. 

 

Charity Fraay ‘Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Een gezellige sfeer! Leuk voor moeder en kind!’ 


Shulaima Vernimmen ‘Wat ik zo geweldig vind, is dat je allerlei dingen kunt bespreken met elkaar. De ene keer komt er een oplossing en de andere keer is een luisterend oor genoeg. Kortom je komt er achter dat wij moeders toch niet zo verschillend zijn.’


Mascha Lukassen ‘Een (gezellig) rustpuntje in het hectische leven van een Moving Mom.’


Kellox Klaas ‘Als moeder zijnde, staat je kind altijd op nummer 1, daardoor vergeet je jezelf weleens, want laten we eerlijk zijn, spontaan de deur uit gaan lukt vaak niet meer. Kom daarom gezellig naar Moving Moms! Girlpower!’


Nieuws
19-08-2019
Aanstaande vrijdag Kampavond op het Kinderparadijs!

Op de laatste vrijdag van de vakantie is er zoals altijd de afsluitende Kampavond op het Kinderparadijs. Aanstaande vrijdag, 23 augustus, is het alweer zover.

Lees meer
06-06-2019
HBO-stagiaires gezocht!

Volg jij een studie MWD/Social Work en zoek je een stage voor het schooljaar 2019/2020 vanminimaal 16 uur in de week? Dan zoeken wij jou!

Lees meer