Wekelijks op stap en iets van elkaar leren bij de MaatjesClup.

Voor tieners en jongeren tussen de 9 en 18 jaar in Purmerend 


MaatjesClup

Milan* (13 jaar) zit graag achter de computer, eigenlijk iets te graag. Hij komt weinig buiten en heeft weinig vriendjes. Hij wil wel vriendjes maken, maar vind het ook erg moeilijk. Gelukkig heeft hij Thijs (21 jaar)*, zijn maatje. Samen met Thijs  gaat Milan op pad. Thijs laat Milan kennismaken met verschillende activiteiten en stimuleert het zelfvertrouwen van Milan. Zo zijn ze samen een aantal keren naar de inloop in het tienercentrum gegaan en hebben ze gevoetbald met andere jongens uit de buurt op het voetbalveldje vlakbij Milan zijn huis. Zo is Milan zich langzamerhand weer beter gaan voelen. Natuurlijk zit hij nog wel eens achter de computer, maar nu omdat het leuk is, en niet meer als vlucht. 

Dit is een van de voorbeelden waarbij de MaatjesClup kan helpen. Zit jij in een situatie waarin je wel wat tips en support kan gebruiken? Op school, met vrienden of thuis? Dan is een maatje van de MaatjesClup misschien iets voor jou. Samen ga je leuke dingen doen en je maatje kan je helpen om iets te leren wat je nog niet zo goed kunt.  

MaatjesClup in het kort
We bespreken eerst samen met jou en je ouders wat je wilt bereiken en wat je belangrijk vindt aan een maatje. Het hangt van je vraag af, hoe lang je vervolgens met je maatje optrekt. 

ClupMaatje worden?
Misschien heb je zelf geen Maatje nodig, maar zou je er wel één willen zijn. Klik dan hier voor meer informatie.

Meer informatie
Wil je meedoen aan de MaatjesClup? Of wil je meer informatie?  Neem contact op  met Nienke Tamminga,  E n.tamminga@clup.nl  T 0299 480 630.

*Namen en leeftijden zijn gefingeerd wegens privacy redenen.

Nieuws
10-12-2018
Zondag 16 december Het Bonte Levenslied bij het Zondagmiddagpodium

Het koor van het Bonte Levenslied komt op zondag 16 december a.s. optreden in Wijkplein Where.

Lees meer
03-12-2018
Zaterdag 24 november was het weer feest in Columbuzz

Afgelopen zaterdag vond er in Columbuzz een super gezellige party plaats, dit keer georganiseerd door Dilara (rechts) en Sanne (links)

Lees meer