Huisvesting

Huisvesting

Sinds kort doet Clup Welzijn op zeer kleine schaal aan huisvesting. Zelf noemen we het ‘creatieve’ huisvesting.  

De woningmarkt in Purmerend (en omgeving) zit behoorlijk op slot. Hierdoor zijn er veel mensen in Purmerend die woonruimte zoeken.

Clup Welzijn heeft, via een maatschappelijk betrokken investeerder en de gemeente Purmerend, een aantal woningen/ leegstaande panden (tijdelijk) ter beschikking gekregen. Hiermee kan tijdelijk onderdak gegeven worden aan mensen zonder vaste woon of verblijfplaats. Bewoners betalen een bijdrage voor de kosten die door Clup worden gemaakt. Het zijn kamers die beschikbaar worden gesteld, geen aparte woningen. Keuken, douche en toilet zijn veelal gemeenschappelijk.

We bieden tijdelijke woonruimte (voor maximaal een half jaar), zodat mensen vanuit een vaste plek kunnen zoeken naar permanente woonruimte en dat ze gewoon hun werk kunnen blijven doen, of naar school kunnen gaan. De vraag en de behoefte van de jongere staat altijd centraal.  

Helaas hebben we maar een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar, 25 op dit moment. Toewijzing van de kamers doen we in overleg. We kijken wie we waar en bij wie kunnen plaatsen en naar de buurt. Maatwerk en mensenwerk dus.

Meer info: huisvesting@clup.nl of bel met één van onze jongerenwerkers

Nieuws
15-10-2018
Zondag 21 oktober Only the sixties bij het Zondagmiddagpodium

De band Only the Sixties komt zondag 28 april 2018 optreden bij het Zondagmiddagpodium.

Lees meer
15-10-2018
Zaterdag 27 oktober Rommelmarkt in Wijkplein Where

Zaterdag 27 oktober zijn belangstellenden weer van harte welkom in Wijkplein Where (Triton 73 in Purmerend) voor de maandelijkse rommelmarkt.

Lees meer